Політика конфіденційності та
відмова від відповідальності


Загальні положення
З метою підвищення якості обслуговування та безпеки зберігання даних наших користувачів, інформуємо вас про те, які саме дані ми збираємо і яким чином їх використовуємо на нашому сайті liegudzyk.com (далі – Сайт).
Ця Політика конфіденційності, далі – Політика, діє стосовно обробки персональних даних які може отримати компанія "Lie Gudzyk Studio" від фізичних осіб (суб'єктів персональних даних) на підставі Конституції України і Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-VI (далі – Закон), а також Генерального регламенту про захист даних ЄС 2016/679 (EU General Data Protection Regulation, далі – GDPR) та іншого Європейського законодавства про захист даних, спільно іменоване надалі – Законодавство.
Ми з повагою ставимось до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує наш Сайт, тому на підставі вимог чинного законодавства України та регламенту Європейського парламенту нами була підготовлена дана Політика. Ця Політика не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на нашому Сайті.
Повідомляємо, що ми застосовуємо файли сookie. Файли сookie – це невеликі текстові файли, які зберігають сайти на комп'ютері або мобільних пристроях в момент, коли ви починаєте їх використовувати. Таким чином, Сайт на час пам'ятатиме ваші переваги і дії, які ви виконали, в тому числі для того, щоб вам не потрібно було повторно вводити ці дані. Наші файли cookies самі по собі не ідентифікують окремого користувача, а ідентифікують тільки комп'ютер або мобільний пристрій, яким ви користуєтесь. Cookies ми використовуємо, зокрема, для підвищення якості та ефективності наших послуг. Повідомляємо вам, що в настройках деяких інтернет-браузерів ви можете налаштувати заборону cookies та інших технологій відстеження. При цьому ви повинні розуміти, що якщо ви вимкнете деякі файли cookies, функціональність онлайн-сервісу може бути обмежена і ви не зможете використовувати всі його переваги, а також можлива некоректна робота деяких сторінок.

Терміни та визначення
Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована (Користувач);
Суб'єкт персональних даних – це фізична особа, до якої відносяться персональні дані і які з цих персональних даних можна ідентифікувати, або які вже ідентифіковано;
Адміністрація сайту (Адміністрація, а також далі за текстом ми, нами, нас, нам) – компанія "Lie Gudzyk Studio", адреса сайту – liegudzyk.com;
Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, відновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем;
Поширення персональних даних – дії з передачі відомостей про фізичну особу за згодою суб'єкта персональних даних;
Використання персональних даних – будь-які дії Адміністрації з обробки цих даних, дії щодо їх захисту, а також дії щодо надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим суб'єктам відносин, пов'язаних із персональними даними, що здійснюються за згодою суб'єктів персональних даних або відповідно до законодавства України;
Користувач – суб'єкт персональних даних, будь-яка дієздатна фізична особа, яка приєдналася до цієї Політики у власних інтересах або в інтересах юридичної особи, з метою отримання послуг компанії "Lie Gudzyk Studio", та пройшла реєстрацію на сайті https://liegudzyk.com/, https://liegudzyk.club чи https://school.liegudzyk.club/
Онлайн-сервіс – сервіс, який належить Адміністрації ТМ Оnline-School Lie Gudzyk і розташований за адресою https://liegudzyk.com/, https://liegudzyk.club/ чи https://school.liegudzyk.club/
Особистий кабінет – розділ онлайн-сервісу, доступ до якого Користувачем здійснюється після його реєстрації в онлайн-сервісі https://liegudzyk.com/, https://liegudzyk.club/ чи https://school.liegudzyk.club/ та введення унікального логіна і пароля. Особистий кабінет містить персональні дані Користувача і призначений для перегляду і управління доступними функціональними можливостями онлайн-сервісу;
Реєстрація – дії Користувача щодо заповнення та відправки реєстраційної форми, розміщеної в онлайн-сервісі, які, в разі відсутності у Адміністрації заперечень щодо реєстрації, мають наслідком надання доступу в Особистий кабінет;
Авторизація – введення Користувачем свого логіна і пароля для входу в свій Особистий кабінет в онлайн-сервісі.

Відмова від відповідальності
Відповідно до чинного законодавства України, Адміністрація відмовляється від будь-яких запевнень і гарантій, надання яких може тим чи іншим чином матися на увазі, і відмовляється від відповідальності щодо Сайту, його вмісту та використання. За будь-яких умов Адміністрація Сайту не нестиме відповідальності перед будь-якою стороною за будь-якого прямого, непрямого, особливого або іншого непрямого збитку в результаті будь-якого використання інформації на цьому Сайті або на будь-якому іншому сайті, на який містить посилання з нашого сайту. Виникнення залежності, зниження продуктивності, звільнення або переривання трудової активності, а також і відрахування з навчальних закладів, за будь-яку упущену вигоду, припинення господарської діяльності, втрату програм або даних у ваших інформаційних системах чи іншим чином, що виникли в зв'язку з доступом, використанням або неможливістю використання Сайту, вмісту або будь-якого пов'язаного інтернет-сайту, або непрацездатністю, помилкою, недоглядом, перебоєм, дефектом, простоєм в роботі або затримкою в передачі, комп'ютерним вірусом або системним збоєм, навіть якщо адміністрацію буде явно повідомлено про можливість такого збитку. Користувач погоджується з тим, що всі можливі суперечки будуть вирішуватися за нормами українського права. Користувач погоджується з тим, що норми і закони про захист прав споживачів не можуть бути застосовані до використання їм Сайту, оскільки Сайт не робить відплатних послуг. Використовуючи даний Сайт, ви погоджуєтесь з «Відмовою від відповідальності» встановленими Правилами і приймаєте всю відповідальність, яка може бути на вас покладена.

Згода на збір та обробку персональних даних
Заповнюючи будь-яку форму на нашому Сайті ви погоджуєтеся з нашою політикою конфіденційності й також погоджуєтесь на збір та обробку персональних данних.

Перелік персональних даних
Перелік персональних даних користувачів, які можуть бути зібрані, збережені та використані під час роботи з Сайтом:
  • ваші прізвище, ім'я та по батькові, ідентифікаційний номер, номер телефону, електронна адреса або інші контактні дані;
  • інформація про ваші відвідування і використання Сайту, включаючи тривалість відвідування, перегляди сторінок і шляхи навігації по Сайту тощо;
  • інформація, яку ви вводите при використанні послуг на нашому Сайті;
  • інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви відправляєте нам по електронній пошті або через наш Сайт, включаючи його комунікаційний контент і метадані;
  • будь-яку іншу особисту інформацію, яку ви нам надсилаєте та вносите під час реєстрації на нашому сайті

Цілі опрацювання персональних даних
Персональні дані надані вами через Сайт, будуть використовуватись для наступних цілей:
  • адміністрування нашого Сайту і бізнесу;
  • персоналізація нашого Сайту для вас, дозволяючи використовувати наші послуги на нашому Сайті;
  • відправка вам повідомлень;
  • відправка повідомлень по електронній пошті, які ви спеціально запросили;
  • надання третім сторонам статистичної інформації про наших користувачів (але ці треті сторони не зможуть ідентифікувати будь-якого окремого користувача від цієї інформації);
  • розгляд запитів і скарг, зроблених вами або про вас з приводу нашого Сайту;
  • забезпечення безпеки нашого сайту і запобігання шахрайству;
  • перевірка дотримання умов, що регулюють використання нашого Сайту (включаючи моніторинг особистих повідомлень, відправлених через нашу службу обміну приватними повідомленнями на сайті);
  • а також інші види використання.

Крім того, ми використовуємо ваші персональні дані в маркетингових цілях відповідно до закону. При використанні ваших персональних даних для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції, які, на нашу думку, будуть вам цікаві), ми включаємо посилання, перейшовши за яким ви можете відмовитися від підписки на такі повідомлення в майбутньому.

Доступ до ваших персональних даних
Ми вправі розкрити вашу особисту інформацію у виключних випадках тільки для цілей, викладених в цій Політиці, будь-якому з наших співробітників, посадових осіб, страховиків, професійних консультантів, агентів, постачальників, субпідрядників тощо, а також іншим юридичним особам, що здійснюють подібну господарську діяльність.

Персональні дані можуть бути передані третім особам в наступних випадках:
  • надання вами однозначної згоди на таку передачу;
  • необхідності укладення чи виконання правочину між нами та третьою особою на вашу користь;
  • необхідності для формування та здійснення правових процедур (претензії, позови, судові процеси тощо);
  • за наявності важливих підстав суспільного інтересу;
  • за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані та інформацію.
За винятком випадків, передбачених у цій Політиці, ми зобов'язуємось не надавати вашу особисту інформацію третім особам.

Період зберігання персональних даних
Ваша згода на опрацювання персональних даних діє протягом невизначеного строку. Строк зберігання ваших персональних даних не обмежений. Ваші персональні дані обробляються у строк, не більший ніж це необхідно відповідно до їх законного призначення та цілей, визначених цією Політикою.

Ваші права
При наданні нам ваших персональних даних для опрацювання, у вас є наступні права:
  • ви можете вимагати доступ до ваших персональних даних;
  • ви можете вимагати виправлення будь-яких невірних персональних даних про вас;
  • ви маєте право вимагати видалення ваших персональних даних;
  • ви маєте право на обмеження та заперечення проти опрацювання ваших персональних даних, а також право на мобільність даних;
  • ви маєте право в будь-який момент на відкликання вашої згоди на опрацювання персональних даних.

Для реалізації вказаних прав, вам необхідно звернутись до нас з письмовою заявою, направленою на наступну електронну адресу: info@liegudzyk.com. Але звертаємо вашу увагу, що робота деяких можливостей Сайту для яких необхідна наявність ваших персональних даних, може бути припинена з моменту їх видалення.
Якщо у вас є скарга щодо будь-якого опрацювання ваших персональних даних, ви можете звернутися до нас, чи до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.
Адміністративний орган із захисту персональних даних в Україні – це Управління з питань захисту персональних даних Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Ви можете звертатися до нього зі скаргами або пропозиціями, якщо вважаєте, що порушені ваші права у зв'язку з обробкою персональних даних.

Безпека даних
Повідомляємо вам, що для захисту ваших персональних даних вжито всіх необхідних заходів від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів. На жаль, необхідно визнати, що передача інформації через інтернет не завжди є повністю безпечною. Тому, як тільки ми отримаємо вашу інформацію, ми зробимо все можливе для захисту ваших персональних даних. Ви несете відповідальність за те, щоб пароль, який використовується для доступу до нашого сайту, був конфіденційним.

Зміна політики конфіденційності
Ця Політика може бути змінена або припинена Адміністрацією в односторонньому порядку без попереднього повідомлення користувачів, в тому числі, якщо цього вимагає чинне законодавство. Нова редакція Політики вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики. Тому ми просимо вас відвідувати сайт https://liegudzyk.com/, щоб переконатися в тому, що ви володієте актуальною інформацією. Продовжуючи, використовувати Сайт, ви підтверджує згоду з новими умовами Політики у редакції, чинній на момент використання Сайту.

Згода з розсилкою
Заповнюючи будь-яку форму на нашому Сайті ви погоджуєтеся з нашою політикою конфіденційності та з отриманням інформаційних листів нашої розсилки. Якщо ви захочете відмовитися від отримання інформаційних листів нашої розсилки, ви можете це зробити в будь-який момент за допомогою спеціального посилання, яке розміщується в кінці кожного листа.

Контактна інформація
Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо нашої Політики, ви можете звернутись до нас за наступною електронною адресою: info@liegudzyk.com